POMPEJI!

 

Nu lever Hermanssonskan dygnsdöden ; Dvs, jag har knappt en minut över för att ens kissa utan att behöva springa ut med byxorna nere utan att spola. Hej och hå. Inatt fick jag dock sova och jag känner genast att lite energi kommer tillbaka även om jag vet att den under dagen på Sagateatern kommer att sippra ifrån mig sakta men säkert igen. Tur att det är kul i alla fall!

Alltså - Jag är som ni märkt en vålnad som varken visar mig eller gör några väsen runt omkring mig, och så kommer det att få vara en stund. Om ni dock känner för att se mig en sväng så uppmanar jag er att gå på Sagateatern någon gång i veckan för att se showen! Ni kommer att bjudas på antikt, rörliga dansare, bänkpress, tighta dekorformationer, en teckning, penis, stämsång och världens snabbaste klädombyte. Jag kan dock bara stå för dom två sista. KOM VETJA!
 

Röbäck.

 
Igår var mamma i stan, och då jag var ledig passade jag på att spendera eftermiddagen ute i Röbäck tillsammans med henne och mina andra favoritpersoner i världen. Innan det var dags för mig att åka hem tog jag och mamma med oss Liam till affären. Ida säger "Jaha, ni ska inte ta med er vagnen? Då lär ni ju inte vara tillbaka på ett bra tag, då". Och OJ (!!!) vilket roligt väder det är just nu för en liten kille på snart två år. Vattenpölar, snöhögar och diverse saker som lyckats smälta undan i Umeås alldeles för tidiga vårväder. Det var en lycklig kille ute på vägarna, no doubt about it. Jag är så oerhört glad att få vara en del av deras liv, att jag får ha dom bara en bilfärd bort från mig. Att få rå om Liam som jag skulle kunna gå genom eld och vatten för och pussa på Ellie som är så liten att man tappar andan när man håller henne i sin famn. Att deras föräldrar är så kloka och alltid har sin dörr öppen för mig. Att dom kan få mig att skratta tills jag kiknar. Det är ett fint liv, det.

<3

 
 
Och, som ett års-inspiration. Om någon i cybern lyckats undgå denna - se. Om någon också lyckas titta igenom den utan att dra på smilbanden, grattis. Jag klarade inte ens några sekunder.