Klasskonsert.

 
Vi är i full gång, jag och min klass! Om två veckor har vi nämligen vår första konsert tillsammans och det ska bli så himla kul. Jag har blivit lite grann av en projektledare av det här (föga förvånande) och är just nu i full sjå att plita ihop en affisch. Vi fotade idag och bilderna blev så himla fina och roliga. Det är liksom inte svårt att välja ut bilder när man har ett gäng som gärna bjuder på sig själva och kör 100%!
 
Till hösten tappar vi två personer ur vår lilla klass och kvar står fem tappra själar. Kommer bli tomt utan dom, men som tur var är dom kvar i Piteå och på skolan. Vi övriga får helt enkelt hålla skutan flytande på egen hand. Kul dock att vi hinner ha en konsert tillsammans innan vi splittras.
 
Klassen - affisch - fotografering - konsert

Tillbaka till verkligheten.

 
 
I lördags klev vi innanför tröskeln här hemma efter en vecka utanför landsgränsen. Trots att kameran varit rejält underprioriterad har jag tagit en del kort som jag inom sinom tid ska dela utav mig av även om det kan dröja en stund, men håll till godo. Hur som så har vi haft det otroligt bra i detta lilla paradis och jag är verkligen positivt överraskad av miljön och historien som utspelat sig på Lanzarote. Mer om detta senare - Nu ska jag försöka komma i kapp livet som jag totalignorerat under semestern. Det är nu man ska ställa om sig från poolhäng, bokläsning och dokumentärlyssnande till plugg, jobbsökande och rep. Underbart är kort, som man säger.
Hemma - Lanzarote - Resa

Bella - Release me (Oh Laura cover)

Förhoppningsvis ligger jag just nu vid en poolkant och läser böcker som inte är studielitteratur. Detta är alltså ett tidsinställt inlägg - Tadaaaah! Vad passar inte bättre då än att bjussa på en shysst cover som Bella spelade in förra veckan? Vi bunkrade upp i mitt vardagsrum för att spela in lite demos som vi kan skicka ut till olika restauranger och pubar. Vi började med en rivig låt som lät fullständigt skräp på grund av bristfällig kunskap och alldeles för dåliga grejer. När vi till slut kom fram till att det aldrig skulle gå att rädda så bytte vi spår helt och spelade in Release me av Oh Laura som var något mer tacksam när man är nybörjare som oss på inspelningsplanet.
 
Mycket nöje och hoppas ni mår gott hemma i Sverige!
 
 
 
 
 
 
Gå gärna in och gilla vår facebooksida för att se vad vi sysslar med framöver. Där kommer vi lägga upp ljudklipp, filmer och allmän information om vad vi har planerat för oss.
Bella - Bellabandet - Cover - Oh Laura - Release me