Stornäs.

 
Äntligen på plats i Nassjoe! Ledigheten som jag trodde skulle sträcka sig i två dagar blev plötsligt en, vilket innebär att jag får turbo-göra saker väl här. Tvätta, gräva fram kläder, sy, packa... Ändå känner jag mig sådär sprudlande på något vis -- Tygskor (!), vårjackor och sjalar packas upp och spär på hela det här vårruset som jag går runt om bär på. Jag tror att jag måste kasta ihop en vårplaylist! Så pepp är jag!

Lövås.

 
Idag drog mamma med mig på en spontanvisit i Lövås hos Samuel och Ida. Vi har ätit oss runda på både god mat och kanske världens maffigaste tårta, skrattat åt youtube-klipp och snusat på bebis. Det känns så oerhört fint att för första gången på gud-vet-när kunna spontanhälsa på dom. Lövås är ju något närmare än Falun. Tur det.

Imorgon: Tystnaden.

 
 
På senare tid har jag åkt kors och tvärs vareviga helg, så i veckan tänkte jag passa på att åka hem till Stornäs. Så, nu håller jag på att städa lägenheten och packar lite kläder som ska bytas ut (livet i en resväska, är ju lagom kul att ha samma kläder om och om igen).
Och -- Tystnaden. Jäklar vad jag ska njuta av tystnaden.