Boris och Jonas.

 
På vägen till Falun mellanlandade jag i Umeå för att övernatta hos min bror. På torsdagkvällen hade jag ett kärt återseende med två favoriter, Jonas och Boris. Jag och Jonas catchade up över lite italiensk mat och jammade lite lätt i hans vardagsrum tills Boris hade slutat jobba. Borran dök in och vi pratade nonsens tills det var dags för mig att åka hem till brodern. Men vad fint det är det där, när man inte setts på ett år och ändå går allting lika enkelt som alltid. Hoppas bara att det inte dröjer ännu ett år tills vi ses igen.

Phösarsittning.

Phösarbild 2012. Hittar ni mig?
 
I lördags var jag och delar av gänget ovan på sittning i Luleå. Det var en gathering för alla som phöste i Luleå, Piteå och Skellefteå. Jag var jäkligt snygg, men tyvärr finns det inga bildbevis. Ah well. Sittningen var väldigt "studentig" (fylla, fylla, underbältethumor och åter fylla) men festen efteråt var hur rolig som helst. Jag är jätteglad att jag åkte och jag tror att jag mådde väldigt bra av att få komma bort från Piteå och de vanliga rutinerna för en stund. Nu laddar jag inför att åka till Falun till helgen. Bröllop och hela familjen samlad, man kan ju inte få det bättre.

Umeå 2010.

Är det någonting jag tycker om så är det att bläddra bland gamla bilder. Sommaren 2010, hängde lite i Umeå med kusinen den äldre och bara... Levde loppan. Fina tider.