Mobilpix part VI.

Då kameran inte var särskilt aktiv under Spexmånaden så kommer här ett litet mobilurval från tiden då bollen var i rullning.

1: Lite såhär kunde våra rep se ut. En massa gott på bordet, kaffe i magen och skratt så att tårarna sprutade. Effektivitet? Nja, men underbart för det.
2: Var på temamaskerad då vi fått tema "Indien". The holy cow vakade över gänget och just den här kvällen sjöng vi igenom nästan hela vår repertoar för de andra i spexet för första gången. Mottagandet var oförskämt bra! 
 
1: Sagateatern. Då jag hade förmånen att vara ledig näst intill hela veckan kunde jag infinna mig rätt tidigt för att göra mig i ordning. En dag var jag så tidig att INGEN annan var där och samtliga dörrar till logerna var låsta. Som tur var finns det andra tidiga hjältar som kan öppna upp.
2: En del av vårt Slipstenscrew inne i logen. 
 
1 & 2: En helt fantastisk kväll i Hofet hos Hanna och Britta. Det var dans, det var värme och det fantastiskt. Det var så fantastiskt att en del av oss stannade tills solen gick upp och till slut bäddade ner oss i Hannas något skeptiska bäddsoffa för att sova några timmar innan det var dags för att infinna sig på Saga igen. Turen i det är ju att Hanna näst intill bor granne med Sagateatern, så det var ändå lite mer överkomligt än att ta sig hem till Carlshem och sedan ner på stan morgonen därpå.
 
1: Världens sötaste Anna-Karin på Max. Den årliga Maxlunchen med kläder och smink på -- tror att det var ett utav allas favoritögonblick. (MAXMAT - MUMS!)
2: Vår mentor och skyddshelgon Lina hade gjort personliga lappar till Alla i spextett, kör och orkester. Vilket jobb och vilka ord.
 
1: Helgen som nu var hade vi Kick Out, en sista samling för lite hedersutmärkelser, städning och lekar. Sedan drog dansgolvet igång och vi dansade tills svetten rann på oss. BRA kväll.
2: En återförening allihopa för första gången sedan spexet slutade. Vi hade ett gottebord i vanlig ordning och i vanlig ordning är stämingen oss emellan obeskrivlig. Tänk vilka vänner jag fått.
 

Bästgänget.

 
Satt förresten i dagens tristess och tittade på bilder från spexveckan. Gud, det här gänget alltså -- tänk att jag för några månader sedan inte hade någon aning om vilka de här människorna var och sedan fick spendera en vecka med intensivhäng tillsammans med dom. Vi har skrattat tillsammans, gråtit, spänt oss tillsammans, dansat varit nakna tillsammans, varit fula, varit snygga och delat med oss om vårt heligaste inre. Inte så konstigt att man blir helt tom och rastlös efter en sån tid i ens liv, men jag är så oerhört tacksam över den värme och vänskap jag fått. Tur att vi ses snart igen annars kommer jag börja klättra på väggarna av abstinens, tror jag.

Förberedelser.

 
Macbookbild nummer två i ordning denna vecka. Varsågod, så inspirerande är jag!

Men här är jag, i min säng och brottas med teknik och program för att jag så småningom ska kunna spotta ut lite musikskivor att ha till bilen imorgon. Vid lunch drar vi alltså iväg -- jag, Andreas och Samuel -- upp mot fjället för att fira påsk med hela tjocka familjen! SÅ jag har längtat, i flera månader faktiskt. Idag har jag storstädat hela läggan (dvs, skrubbat alla dom där hörnen som jag vid tidigare städtillfällen inte pallat att skrubba = Äckligt och psykiskt påfrestande), rensat bilen, hämtat grejer i förrådet och senare ikväll ska vi bära över katten till grannarna som ska ta hand om henne i helgen. Lite packning på det här och jag är redo. Åh, så jag ska njuta.