Nu ska jag flänga.

Ja, efter packning och städning och fraktning och bärning (jajajajaja jag vet att det inte heter så men nu blev det så, okej?) så är jag numera bosatt i Stornäs. Hej och hå vilken grej tänker ni, men då ska ni få veta att det tänker jag med. Det trygga och sköna med den här flytten är att den får bli lite succesivt uppbyggd sådär. Redan till helgen åker jag till Piteå igen för att vara med på en av Elins examenskonserter och sen drar vi två till Stockholm. Sedan blir det Malmö och efter det tar jag en sväng förbi Göteborg. Det ska bli fint att få se lite vackra ansikten som jag har saknat att pussa på.
 
Nu är jag så dåsig att jag snart somnar med datorn i knäet och vet ni vad. Imorgon ska jag låta bli att ställa klockan för första gången på väldigt, väldigt länge. Det går bra nu.
 
 
Bilden till Elins affisch som vi tog tag i under min sista halvtimme på Ankars.
Ska bli kul att korsa landet med henne nästa vecka!

Tonova i Skattungbyn.

 
Jag är alldeles mosig idag och orkar ingenting trots att jag har ett hav av saker som måste göras. Så, medan jag gör allt det där som jag ska göra så kan ni ju kolla in mina vänner i vokalgruppen Tonova. Dom hade en konsert i Skattungbyn i helgen och det här är ett urval från deras repertoar. Sista låten är en önskelåt från publiken som dom sätter på plats, bara det säger ju hur fantastiskt duktiga dom är! Gå in och gilla deras facebookgrupp Här.

Auf wiedersehen goodbye-galej.

 
Alla fastnade inte på bild, men jag säger tack till er också. Det var himla fint att få dela sista galejet i läggan tillsammans med er. Dom flesta bilderna har förresten bästa Peter tagit, jag själv var för upptagen med att mingla runt bland alla som jag ville hinna snacka lite skit med.
 
Men jag vill bara tacka till alla som kom hem till mig igår. Satt på mitt golv och drack ur mina plastglas. Ni som tittade på P3 guldgalan med mig och dansade till Born this way. Ni som använde alla mina färgglada tuschpennor och skrev i min kompisbok. Tack för att ni kom och gav mig kramar och tack för att ni pratade lika mycket nonsens med mig som viktigheter. Ni gjorde mig glad. Såatteh... Tack.