Sjukhusplugg.
I skrivande stund sitter jag i Sunderbyn och pluggar. Eller ja, jag pluggade typ en timme sedan har jag ägnat mig åt annat som känns kul och tidsfördrivande. Vad gör jag här, kan en undra. Jo, vi ska flyga från Kallax efter lunch, så istället för att ordna med skjuts/taxi så tog jag beslutet att haka på när läkarna drog till jobbet och gör lite nytta här istället. Ganska skönt ändå trots att det enda stället med eluttag är en stenhård bänk som får mitt beniga arsle att domna efter en kvart typ.

Och, hör här: Det kommer ingen fotolista. MEN: Jag har haft en idé ett tag och kastade ut frågan i skolans facebookgrupp om någon skulle vilja ställa upp med lite posering. Ni anar inte vilken respons jag fick! Så, nästa vecka sätter jag igång och fotar och kommer att posta här eftersom att bilderna tas. Är så otroligt tacksam för alla som vill ställa upp och det känns fantastiskt kul att komma igång igen. Hatar att använda min kamera till att fota min frukost typ - Jag vill ju fota människor! I detta fallet också en bunt fantastiska KVINNOR! 
Känn peppen. Det gör jag.
 

Fotografering.

Svartvitsmaraton från höstens fotograferingar.
 
Vet ni vad? Jag har börjat fota igen! Så himla roligt. På sistone har jag faktiskt fått fota tre olika grejer och har ett annat uppdrag i december. Känns som att den där kameran har samlat damm länge nog, måste jag säga. 

I övrigt försöker jag sakta men säkert få liv i den här bloggen igen. Försöker att inte stressa fram det, men hoppas som tidigare nämnt att det ska gå bättre framöver då skrivandet och fotograferandet har fått sig ett uppsving. Och på tal på det: Jag la upp en bild på instagram från när jag och fyra andra körde Theme of the month (tolka och fotografera ett tema varje månad) och fick ett sådant jäkla sug att göra det igen. Så jag har laddat upp med en lista och tänkte börja om nu i november för att få en liten spark i rumpan. Någon som vill haka? Gör det bara. Lägger upp listan imorgon!
fotografering - theme of the month