Umeåvisiten.

 
Två halvdassiga mobilbilder från helgen som var. En otroligt behövlig helg, framförallt när tentaperiod och så vidare precis gått av stapeln. Vi spenderade lördagen med lite småärenden på stan och en fika med Andreas gamla klasskamrat Madde fram tills att skutan skulle styras mot Vännäs där vi skulle sova över till söndagen. Det var fint att träffa Andreas föräldrar och Dahlgren som fortfarande håller huvudet högt, man inser att det blir lite längre mellan gångerna när man inte längre är bofast i Umeå. Vi åt gott, umgicks och bråkade om vem som skulle sova i sängarna vs. sofforna (vi förlorade -- Dvs, vi fick sängarna. Lång historia). Hög kvalité på de timmarna vi fick vara med varandra.
 
På söndagen körde vi in i Umeå där vi tränade på Boxen tillsammans med Andreas gamla träningskompisar. Jag lyckades göra en massa armhävningar -- som jag aldrig kunnat göra med mina spagettiarmar -- och Andreas rockade en 50 minuters AMRAP. Puh, säger man ba. Innan vi körde hem till Piteå igen åkte vi alla tillsammans från Boxen för att äta på Vezzo dessutom.

Såatteh.
Sa jag bra helg eller? Kändes nästan vemodigt att lämna den där fantastiska staden med dessa fantastiska människor, men väl hemma i Piteå känner man att vi har det ganska gott här också. Det är så konstigt det där, att känna "hemma" på flera ställen. Det är väl i och för sig sådant som gör en rik. Städer som aldrig försvinner och människor som får en att må bra. Det är fanimej fint.