Mobilpix part VI.

Då kameran inte var särskilt aktiv under Spexmånaden så kommer här ett litet mobilurval från tiden då bollen var i rullning.

1: Lite såhär kunde våra rep se ut. En massa gott på bordet, kaffe i magen och skratt så att tårarna sprutade. Effektivitet? Nja, men underbart för det.
2: Var på temamaskerad då vi fått tema "Indien". The holy cow vakade över gänget och just den här kvällen sjöng vi igenom nästan hela vår repertoar för de andra i spexet för första gången. Mottagandet var oförskämt bra! 
 
1: Sagateatern. Då jag hade förmånen att vara ledig näst intill hela veckan kunde jag infinna mig rätt tidigt för att göra mig i ordning. En dag var jag så tidig att INGEN annan var där och samtliga dörrar till logerna var låsta. Som tur var finns det andra tidiga hjältar som kan öppna upp.
2: En del av vårt Slipstenscrew inne i logen. 
 
1 & 2: En helt fantastisk kväll i Hofet hos Hanna och Britta. Det var dans, det var värme och det fantastiskt. Det var så fantastiskt att en del av oss stannade tills solen gick upp och till slut bäddade ner oss i Hannas något skeptiska bäddsoffa för att sova några timmar innan det var dags för att infinna sig på Saga igen. Turen i det är ju att Hanna näst intill bor granne med Sagateatern, så det var ändå lite mer överkomligt än att ta sig hem till Carlshem och sedan ner på stan morgonen därpå.
 
1: Världens sötaste Anna-Karin på Max. Den årliga Maxlunchen med kläder och smink på -- tror att det var ett utav allas favoritögonblick. (MAXMAT - MUMS!)
2: Vår mentor och skyddshelgon Lina hade gjort personliga lappar till Alla i spextett, kör och orkester. Vilket jobb och vilka ord.
 
1: Helgen som nu var hade vi Kick Out, en sista samling för lite hedersutmärkelser, städning och lekar. Sedan drog dansgolvet igång och vi dansade tills svetten rann på oss. BRA kväll.
2: En återförening allihopa för första gången sedan spexet slutade. Vi hade ett gottebord i vanlig ordning och i vanlig ordning är stämingen oss emellan obeskrivlig. Tänk vilka vänner jag fått.